EP PROJECTS – keuringen en maatwerk advies

Energielabel Bestellen in Obdam en omstreken

Energielabel bestellen

Iedere woning of bedrijfspand heeft een energielabel. Dit vertelt je hoeveel energie het kost om erin te leven of te werken. Een goed, of anders gezegd, een hoog energielabel verhoogt de marktwaarde van het pand.

Maatwerkadvies of labelsprong

Maatwerkadvies
uw  woning of bedrijfspand verduurzamen met een maatwerkadvies of labelsprong.

Metingen

Verschillende soorten metingen geven u inzicht in uw energiehuishouding van uw woning of bedrijfspand. Een thermografische meting of warmtebeeld i een mooi voorbeeld. Ook een luchtdichtheidsmeting – blowerdoortest behoort tot de mogelijkheden

Nieuwe vestiging in Obdam

EP-Projects heeft een nieuw kantoor geopend in Obdam. Dit nieuwe kantoor heeft als werkgebied Heerhugowaard, Den Helder, Alkmaar, Purmerend, Haarlem en omstreken. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en voldoen aan de wettelijke gestelde eisen. Een Energielabel bestellen in Obdam en omstreken is eenvoudig via de website te regelen.

Wij stellen Energielabels en maatwerkadviezen op voor particuliere woningen, woning beheerders, woningcorporaties en bedrijfspanden.

Woningen

Bij verhuur of verkoop van een woning is een geldig energielabel verplicht gesteld. Een geldig energielabel moet aan de huurder of koper overhandigd te worden. De koper of huurder van de woning krijgt zo inzicht in het energiehuishouding. Bij het ontbreken van een geldig energielabel riskeert de woningeigenaar een boete. 

Bedrijfspanden

Voor Bedrijfspanden is het energielabel verplicht bij oplevering, verkoop of verhuur van het bedrijfspand. Dit geldt voor bijna alle bedrijfspanden.

Monumenten, vrijstaande gebouwen met een gebruiksoppervlakte kleiner dan 50m2, industrie, gebouwen met religieuze activiteit en tijdelijke gebouwen zijn vrijgesteld van labelplicht
Kanoren worden verplicht vanaf 2023 een energielabel C in bezit te hebben.

Woningcorporaties

Wij werken vanuit één centraal punt binnnen onze organisatie. Concreet betekent dit dat wij één projectmanager aanstellen om het project te managen. Deze projectmanager controleert de voorgang en de bewaking van de kwaliteit en is het aanspreekpunt in de communicatie.

Een energielabel is verplicht bij verkoop en verhuur van een bedrijfspand

– Tip